Käyttöehdot

Myyjä

Pro Patio Oy (Y-tunnus 1872888-4). Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja lähetyskulujen muutoksiin.

Verkkokaupan ehdot

Tuotteitamme voi tilata verkkokaupasta, joista tulee automaattinen vahvistus tilaajan sähköpostiin. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Toimitus

Toimitamme tuotteita Matkahuollon kautta. Asiakas voi myös noutaa tilauksen Petikon toimipisteestä maksutta. Toimitusaika verkkokauppatilauksille on 2-5 arkipäivää.

Toimitustavat:

  • Nouto Petikontie 20, 01720 Vantaa myymälä (maksuton)
  • Nouto pakettiautomaatista
  • Matkahuolto lähipaketti

Palautus

Jos kuluttaja peruuttaa kaupan, tavara on palautettava viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Kuluttajan vastuulla on tarvittaessa näyttää toteen, että tavara on palautettu määräajassa, esimerkiksi palautuskuitilla. Tilaaja maksaa palauttamisesta aiheutuvat kustannukset.

Kaikissa palautus- ja reklamaatiotapauksissa ota ensin yhteyttä Allastukun asiakaspalveluun, puh. 050-412 4324 tai info@allastukku.fi

Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäispakkauksessaan. Myös kaikkien lappujen / hintamerkintöjen tulee olla paikoillaan. Tarkista, että palautat kaikki osat, myös mahdolliset käyttöohjeet ja pakkausmateriaalit. Suodattimet tulee olla käyttämättömiä/niitä ei ole laitettu veteen.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen info@allastukku.fi. Mikäli paketti on vahingoittunut kuljetuksen aikana, tulee asiakkaan pyytää vahingosta merkintä lähetyksen vastaanottoasiakirjaan.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Allastukku käsittelee kaikki asiakastiedot, eikä luovuta asiakastietoja kolmansille osapuolille.