Miten saan ulkoporealtaan pihalleni?

Altaan hankintapäätös

Haluatteko kahden viikon lomamatkalle etelään vai samalla rahalla kotikylpylän omalle pihalle yli 10 vuodeksi? 

Vietä unohtumattomia kotilomia 364 päivää vuodessa, omalla pihallasi. Laadukas ja edullinen ulkoporeallas löytyy Allastukusta.

Allastoimittajan valinta

Valitse luotettava poreallastoimittaja, jolla on pitkä kokemus tuotteista ja alalta. 

Allastukun myyntitiimi on myynyt ja toimittanut Suomeen jo lähes 300 ulkoporeallasta.

Allas mallin valinta

Valitkaa teille paras ulkoporeamme: kuinka monta kylpijää altaaseen tulee mahtua? Pidättekö allasjuhlia? Mitkä on maksimimitat altaalle? Mikä on budjettinne ulkoporealtaalle? 

Allastukun valikoimista löytyy kaikki normaalit peruskoot ja jos et löydä juuri etsimääsi, niin kysy rohkeasti! 

Tilaa allas

Miten haluat maksaa? Milloin toimitus? Mitä muuta tarvitsen, kuin ulkoporealtaan?

Meillä voit maksaa laskulla, käteisellä tai korottomalla rahoituksella. Toimitus tapahtuu nopeasti Suomen varastostamme ja voit tilata ulkoporealtaan ns. käyttövalmiina, jolloin mukana on jopa virtajohto asennettuna. Halutessasi toimitamme altaan mukana hoitoaineet ja -tarvikkeet ulkoporealtaan helppoon hoitamiseen.

Valmistele alusta 

Kun olet tehnyt allastilauksen, valmistele alusta ulkoporealtaalle ja järjestä sähköt. Alustan tulee olla porealtaan ulkomittojen mukainen ja sähköliitäntä tulee olla vikavirtasuojattu. Putkiliitäntöjä ei tehdä vaan vesi ohjataan puutarhaletkulla altaaseen. 

Toimitamme mallikohtaiset asennusohjeet, joissa kerrotaan vaatimukset alustalle, sähkölle ja tuleville huoltotarpeille. 

Nauti kylvyistä

Ulkoporeallas toimitetaan sovittuna päivänä alihankkijamme toimesta. Asennus onnistuu henkilön voimin, altaan koosta riippuen. Lisämaksusta toimitamme altaan nosturilla. Asennuksen jälkeen täytä ulkoporeallas puutarhaletkulla, laita sähköt päälle ja odota lämpenemistä. 

Käyttöohjeillamme pidät veden hyvässä kunnossa. Ohjauspaneelista säädät mieleisen lämpötilan, valaistuksen ja hieronnan. Ulkoporeallas suodattaa veden päivittäin ja pitää lämpötilan asetetussa. Vesi vaihdetaan noin puolen vuoden välein.

Nauti ja rentoudu 364 päivää vuodessa!