ULKOPOREALTAAT Allastukusta


Allastukku toimittaa ulkoporealtaat Suomen varastosta nopeasti pohjoisinta Suomea myöten.. Ulkoporeallas on lavan päällä pystyasennossa rahdin ajan, jolloin sen vaatima tila ei ole suuri, huomioi kuitenkin ulkoporealtaan korkeus (200-230cm) tässä asennossa. 


Ulkoporeamme on tarkoitettu ympärivuotiseen käyttöön ja jokainen vuodenaika tarjoaa erilaiset poreilut. Useimpien kylpijöiden mielestä parhaat kylvyt saa talvella pakkasessa: ulkoporeallas +38-astetta, ympärillä -18-astetta. Pipo päähän ja nauttimaan!

Allastukun myyntitiimi on myynyt Suomeen jo lähes 3.000 ulkoporeallasta. Tiimimme on ensimmäisiä alan ammattilaisia ja toiminnan tukipilarina on alusta asti ollut laadukkaat tuotteet ja rehellinen asiakaspalvelu. Ulkoporeallas on investointi vuosiksi eteenpäin, joten laadukkaat ulkoporealtaat on toiminnan ehdoton kulmakivi.

Ulkoporeamme on helppo asentaa, tarvitset tasaisen ja kestävän alustan, vettä puutarhaletkusta ja sähköt altaalle. Sähkövaatimus on 16A tai 3x16A, ulkoporealtaasta riippuen. Vesiliitäntöjä ei tehdä vaan järjestelmä on ns. suljettu. Ulkoporeallas suodattaa veden useita kertoja päivässä ja vaihtoväli vedelle onkin jopa puoli vuotta. Ulkoporealtaat vaativat myös hoitoa: suodattimen pesu ja hoitoaineiden lisäys käytettyjen aineiden ja oman kylpykäyttäytymisen mukaan.

Allastukun hintoihin sisältyy aina ulkoporeallas, valaistus, eristetty lämpökansi ja suodatin. Lisämaksusta saat hoitoaineet ulkoporealtaan mukana, kansimekanismin, virtajohdon altaaseen asennettuna ja rahdin pihaan. Parhaimmillaan ulkoporeallas on pihallasi jo muutamassa päivässä tilauksesta.

Ulkoporeallas voi olla muotoiltu ilman makuupaikkaa, yhdellä tai kahdella makuupaikalla. Kaikissa on omat hyvät puolensa ja vahvuutensa. Ulkomitoiltaan pienimmät ulkoporealtaat ovat noin 200x200cm ja suurimmat 230x230cm. Edullinen ulkoporeallas maksaa noin 4.000 euroa ja kalleimmat yli 20.000 euroa. Allastukku on keskittynyt alle 6.000 euron ulkoporealtaisiin. Edullinen ulkoporeamme ei ole huono vaan kalliit ominaisuudet on karsittu pois ja mitoiltaan tällainen ulkoporeamme on pieni. Nyrkkisääntö onkin, kun hinta nousee, hieronnat paranee ja ulkoporealtaan koko kasvaa.

Allastukusta ulkoporeallas on mahdollista ostaa myös korottomalla rahoituksella.

Kysyttävää ulkoporealtaista? Soita p.050-412 4324, lähetä sähköpostia info@allastukku.fi.