Päijänne

Päijänne -ulkoporeallas on tilava 5 henkilön poreallas. Tilava jalkatila antaa mukavan kylpytilan jokaiselle kylpijälle. Yhteensä 31kpl hydroterapia hierontasuutinta tarjoavat perusteellisen, tehokkaan ja rentouttavan hieronnan koko keholle. Altaassa BALBOAN teknikka.(valmistaja Hanscraft) 3kw Titaaninen lämmitin. Mahdollista kytkeä siten, että Lämmitin ja Poreet toimivat samaan aikaan, tämä liitäntä minimoi allas veden jäähtymistä varsinkin pakkas olosuhteissa ja pitkien kylpyjen aikana. Vaatii 3 x 16A vikavirtasuojatun sähkökytkennä. Päijänne -ulkoporealtaassa on erittäin laadukas vedenpuhdistus tekniikka UV valo sekä otsonaattori pitävät kylpyveden puhtaudesta huolta! Allasveden hoito on erittäin helppoa ja nopeaa. Altaassa antimicrobi suodatin(SC706) Suodatin helppo vaihtaa suoraa altaan päälipuolelta. Vakiovarusteisiin kuuluvat mm. Tehokas LED -valaistus, vesiputous, ergonomiset päätuet, sekä Bluetooth-musiikkijärjestelmä. Pakkaskeleiltä suojaa Energiatehokas Skandinaavinen 5-kerroksinen 40mm paksu laadukas lämmöneristys altaan rungossa

7 990,00 € 11 990,00 €

Kalla

Pyöreän ulkoporealtaan halkaisija on 182cm, korkeus 82cm jonka ansiosta tämä ulkoporeallas soveltuu loistavasti myös pienempäänkin tilaan. Pyöreän porealtaan vahvuutena on kylpijöiden keskinäinen yhteys. Valaistut säätimet ja jalkatilan valaistus, nappia painamalla värin vaihto. Antislip-pinta ei ole liukas märkänäkään. Altaan sisäväri on aina puhtaan valkoinen ja ulkoverhoilu harmaa. Ulkoporeammeen verhoilu on huolto- ja hoitovapaa. Altaan pohjalevy on ABS-muovia. Lämpökansi on 12,5cm paksu ja eristävä. Ulkoporeallas on Foam runkoeristetty, allas myös helposti lisäeristettävissä. Eristävä lämpökansi kuuluu altaan hintaan. (Suosittelemme altaan lisäeristystä) suodatin (SC714) huolehtii veden puhtaudesta.Altaassa BALBOAn tekniikka.

4 490,00 € 4 990,00 €

Pihlaja

Pihlaja-ulkopore altaassa on yksi makuupaikka, kaksi kulmaistuinta sekä kolme keskipaikkaa, tilaa kuudelle. Valaistut lasinaluset, valaistut säätimet ja jalkatilan valaistus. Pieni vesiputous ja antislip-pinta. Otsonaattori ja suodatin (SC714) huolehtivat veden puhtaudesta. Tekniikka altaassa tunnettu Balboa. Ulkoporeallas on Foam runkoeristetty. Allas myös helposti lisäeristettävissä. 12,5cm Paksu ja kestävä lämpökansi kuuluu hintaan.

5 290,00 € 6 490,00 €

Mustajärvi

Suositun Pihlaja-ulkoporealtaan isoveli: Mustajärvi ! Enemmän tehoa, enemmän voimaa, enemmän näyttävyyttä. Ulkoporeallas Mustajärvessä on yksi makuupaikka, kaksi kulmaistuinta sekä kolme keskipaikkaa, tilaa kuudelle. Valaistut lasinaluset, valaistut säätimet ja jalkatilan valaistus. Pieni vesiputous ja antislip-pinta. Otsonaattori ja suodatin (SC714) huolehtivat veden puhtaudesta. Ulkoporeallas on Foam runkoeristetty. Allas myös helposti lisäeristettävissä. 12,5cm Paksu ja kestävä lämpökansi kuuluu hintaan. Mustajärvi 6 990€ tai 116,50€ /kk (Allasrahoitus 0%-korolla!)

5 790,00 € 6 990,00 €

Porkkala

Porkkala -ulkoporeallas on kompakti 5 henkilön poreallas. Tilava jalkatila antaa mukavan kylpytilan jokaiselle kylpijälle. Yhteensä 31kpl hydroterapia hierontasuutinta tarjoavat perusteellisen, tehokkaan ja rentouttavan hieronnan koko keholle. Jokaisella kylpijällä kulmapaikassa sekä makuupaikalla niskatyyny Altaassa BALBOAN teknikka.(valmistaja Hanscraft) 3kw Titaaninen lämmitin. Mahdollista kytkeä siten, että Lämmitin ja Poreet toimivat samaan aikaan, tämä liitäntä minimoi allas veden jäähtymistä varsinkin pakkas olosuhteissa ja pitkien kylpyjen aikana. Vaatii 3 x 16A vikavirtasuojatun sähkökytkennä. Porkkala -ulkoporealtaassa on erittäin laadukas vedenpuhdistus tekniikka UV valo sekä otsonaattori pitävät kylpyveden puhtaudesta huolta! Allasveden hoito on erittäin helppoa ja nopeaa. Altaassa antimicrobi suodatin(SC706) Suodatin helppo vaihtaa suoraa altaan päälipuolelta. Vakiovarusteisiin kuuluvat mm. Tehokas LED -valaistus, vesiputous, ergonomiset päätuet, sekä Bluetooth-musiikkijärjestelmä. Pakkaskeleiltä suojaa Energiatehokas Skandinaavinen 5-kerroksinen 40mm paksu laadukas lämmöneristys altaan rungossa

7 990,00 € 9 490,00 €

Kataja

Ulkoporeallas Katajassa on yksi makuupaikka, kaksi kulmaistuinta sekä kolme keskipaikkaa, tilaa kuudelle. Valaistut lasinaluset, valaistut säätimet ja jalkatilan valaistus. Otsonaattori ja suodatin (SC714) huolehtivat veden puhtaudesta. Ulkoporeallas on runkoeristetty (n. 3cm uretaanipäällyste). Allas on myös helposti lisäeristettävissä. 12,5cm Paksu ja kestävä lämpökansi kuuluu hintaan. Katajassa sisävärin vaihtoehtoina löytyy marmorin valkoinen sekä upea yönmusta. Ulkoverhoilu ja kansi ovat harmaat. Ulkoporealtaan kulmien verhoilu on pystypanelointia ja pitkät sivut tyylikästä vaakapanelointia. Verhoilu on huolto- ja hoitovapaa. Ulkoporeallas seisoo tukevasti ABS-pohjan päällä ja lämmön eristeiden kanssa ammeessa pitää paksu ja eristävä lämpökansi.

8 490,00 € 9 490,00 €

Kerkkä

Ulkoporeallas Kerkässä on kaksi makuupaikkaa, 1 kulmaistuin sekä kaksi keskipaikkaa, tilaa viidelle. Valaistut lasinaluset, valaistut säätimet ja jalkatilan valaistus. Otsonaattori ja suodatin (SC714) huolehtivat veden puhtaudesta. Ulkoporeallas on runkoeristetty (n. 3cm uretaanipäällyste). Allas on myös helposti lisäeristettävissä. 12,5cm Paksu ja kestävä lämpökansi kuuluu hintaan. Kerkässä sisävärin vaihtoehtoina löytyy marmorin valkoinen sekä upea yönmusta. Ulkoverhoilu ja kansi ovat harmaat. Ulkoporealtaan kulmien verhoilu on pystypanelointia ja pitkät sivut tyylikästä vaakapanelointia. Verhoilu on huolto- ja hoitovapaa. Ulkoporeallas seisoo tukevasti ABS-pohjan päällä ja lämmön eristeiden kanssa ammeessa pitää paksu ja eristävä lämpökansi.

6 490,00 € 9 990,00 €

Pälkäne

Pälkäne -ulkoporeallas on suuri 7 henkilön poreallas. Tilava jalkatila antaa mukavan kylpytilan jokaiselle kylpijälle. Yhteensä 30kpl hydroterapia hierontasuutinta tarjoavat perusteellisen, tehokkaan ja rentouttavan hieronnan koko keholle. Altaassa BALBOAN teknikka.(valmistaja Hanscraft) 3kw Titaaninen lämmitin. Mahdollista kytkeä siten, että Lämmitin ja Poreet toimivat samaan aikaan, tämä liitäntä minimoi allas veden jäähtymistä varsinkin pakkas olosuhteissa ja pitkien kylpyjen aikana. Vaatii 3 x 16A vikavirtasuojatun sähkökytkennä. Pälkäne -ulkoporealtaassa on erittäin laadukas vedenpuhdistus tekniikka UV valo sekä otsonaattori pitävät kylpyveden puhtaudesta huolta! Allasveden hoito on erittäin helppoa ja nopeaa. Altaassa antimicrobi suodatin(SC706) Suodatin helppo vaihtaa suoraa altaan päälipuolelta. Vakiovarusteisiin kuuluvat mm. Tehokas LED -valaistus, vesiputous sekä ergonomiset päätuet. Pakkaskeleiltä suojaa Energiatehokas Skandinaavinen 5-kerroksinen 40mm paksu laadukas lämmöneristys altaan rungossa

9 990,00 € 11 990,00 €

Niva

Ulkoporeallas Nivassa on yksi makuupaikka, kaksi kulmaistuinta sekä kolme keskipaikkaa, tilaa kuudelle. Valaistut lasinaluset, valaistut säätimet ja jalkatilan valaistus. Otsonaattori ja suodatin (SC714) huolehtivat veden puhtaudesta. Ulkoporeallas on runkoeristetty (n. 3cm uretaanipäällyste). Allas on myös helposti lisäeristettävissä. 12,5cm Paksu ja kestävä lämpökansi kuuluu hintaan. Nivassa sisävärin vaihtoehtoina löytyy marmorin valkoinen sekä upea yönmusta. Ulkoverhoilu ja kansi ovat harmaat. Ulkoporealtaan kulmien verhoilu on pystypanelointia ja pitkät sivut tyylikästä vaakapanelointia. Verhoilu on huolto- ja hoitovapaa. Ulkoporeallas seisoo tukevasti ABS-pohjan päällä ja lämmön eristeiden kanssa ammeessa pitää paksu ja eristävä lämpökansi.

7 990,00 € 11 990,00 €

Näkki

Ulkoporeallas Näkissä on 7 istumapaikkaa. Valaistut lasinaluset, valaistut säätimet ja jalkatilan valaistus. Otsonaattori ja suodatin (SC714) huolehtivat veden puhtaudesta. Ulkoporeallas on runkoeristetty (n. 3cm uretaanipäällyste). Allas on suunniteltu pohjoisiin sääolosuhteisiin sopivaksi helposti lisäeristettävissä. 12,5cm Paksu ja kestävä lämpökansi kuuluu hintaan. Näkissä sisävärin vaihtoehtoina löytyy marmorin valkoinen sekä upea yönmusta. Ulkoverhoilu ja kansi ovat harmaat. Ulkoporealtaan kulmien verhoilu on pystypanelointia ja pitkät sivut tyylikästä vaakapanelointia. Verhoilu on huolto- ja hoitovapaa. Ulkoporeallas seisoo tukevasti ABS-pohjan päällä ja lämmön eristeiden kanssa ammeessa pitää paksu ja eristävä lämpökansi.

8 990,00 € 13 990,00 €